Με γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Βεζιρτζόγλου η Θήβα κατάφερε να «τσιμπήσει» τον βαθμό στη Λαμία αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα για τους αγώνες μπαράζ ανόδου. Έτσι η πρωταθλήτρια Βοιωτίας έκανε καλό ξεκίνημα απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται και αυτή φαβορί για την άνοδο.
Οι γηπεδούχοι αν και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το καλό τους πρώτο ημίχρονο και να «καθαρίσουν» το ματς απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που έδειξε ατολμία στο παιχνίδι της ειδικά στο πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να κυριαρχούν στη μεσαία γραμμή, σημείωσαν ένα εκπληκτικό γκολ με τον πολύ καλό Βεζυρτζόγλου και έδειξαν ικανοί να διεκδικήσουν ακόμη και το διπλό. Πάντως και η Θήβα στην τελική προσπάθεια δεν έδειξε να μπορεί όπως βέβαια και ο Ολυμπιακός που είχε τη σημαντική απώλεια του πρώτου του σκόρερ Νίκου Λέντα, που υποφέρει από τραυματισμό.
Οι φάσεις και τα γκολ
18’: Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει πέναλτυ σε ανατροπή του Καυκιά από δύο αντιπάλους. Πολύ κοντά ο κ. Σφακιανάκης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
22’: Ανάποδο σουτ από τον Δεζιρτζόγλου, η μπάλα θα αποκρουστεί από το οριζόντιο δοκάρι για να ολοκληρώσουν οι αμυντικοί την απομάκρυνση της μπάλας.
31’: Φάουλ από αριστερά του Μαλισσόβα πετάχτηκε ο Καυκιάς και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μέσα σε πανηγυρισμούς (1-0).
51’! Διαγώνια βολίδα του Βεζυρτζόγλου από μέσα δεξιά θα φέρει το ματς στα ίσα για τη Θήβα.
80’: Από λάθος στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού ο Βεζυρτζόγλου θα βγει απέναντι από τον Δελούκα τον οποίο θα αποφύγει πλασάροντας όμως στο εξωτερικό μέρος των διχτύων.
84’: Σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων και σουτ του Μαλισσόβα θα φύγει σύρριζα άουτ στην καλύτερη στιγμή του Ολυμπιακού στην επανάληψη.

Διαιτητής: Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθήνας)
Βοηθοί: Νότης Κουτσόγιαννος – Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθήνας)
Κίτρινες: Μπουσάι (21’), Καυκιάς (56′), Μαλισσόβας (62′), Ντούλας (82′) – Ευθυμίου (40’), Βεζυρτζόγλου (51′), Κωτόρος (51′), Παπαχαραλάμπους (56′), Παναούλης (86′)
Κόκκινες: Μπουσάι (87’ – 2η κίτρινη)
Ολυμπιακός Λαμίας (Σπύρος Λέντας): Δελούκας, Μπουσάι, Στυλιανός, Λέντας Δ., Τσούκαλος, Καλαμάτας, Μαλισσόβας, Κουτρομάνος, Σιώτης (27’ λ. τρ. Ζήσιμος), Καυκιάς (92’ Χαλαστάνης), Αντωνίου (66’ Χριστοδούλου)
Θήβα (Γιώργος Λάμπρου): Μακρής, Κώτορος, Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Τσουπέης (90′ Βυλλιώτης), Γκαρίνης, Τσομπάνης (83’ Βρεττός), Βεζυρτζόγλου, Κατσογιάννης (75’ Πανγούλης)
Στο άλλο παιχνίδι η Ιστιαία επικράτησε στο Καρπενήσι του Αιόλου με 0-2 (Ηλιόπουλος, Πανάκης).
Πηγή: efthia.gr